*?#?!!!

äää... nu är det mycket.. väldigt mycket. Helt plötsligt ska vi redovisa ett kost-och näring/ träningsförslag till "Kajan" som har blivit dumpad av frugan och på grund av henne har "Kajan" gått upp 6 kilo då han bara har ätit snabbmat... detta har gjort att han nu inte klarar det årliga rullbandstestet.. Vi har valt att skriva om GI-metoden och utifrån det göra ett träningsprogram till "Kajan", samtidigt ska vi läsa in oss på Viktväktarna så att vi kan opponera på deras förslag...

I fredags hade vi brandlaboration där vi fick se 6 olika hustyper brinna.. nu ska vi skriva en rapport för skillnaderna och likheterna mellan husen,  ställa oss frågan vilka faktorer det är som påverkar brandförloppet och hur de påverkar... samtidigt som vi ska skriva en uppsats på block risk 2 "samhälle och riskbild i ständig förändring"... ngn som vet hur man skriver en uppsats?!.. ja, då förstår ni att om en uppsats ska skrivas så bör man lägga ner en till två månader på den för att allt ska ha en röd tråd.... vi har ca en vecka på oss!!!!! ...att införskaffa allt material och strukturera upp allt så att det är läsbart, att man ska kunna förstå och koppla ihop allt... blääää säger jag... vill inte göra något halvdant!
Upp på allt detta ska vi ha andningsapparatsprov nästa vecka, skriftligt brandprov i början på december, enskilt prov i motordrivet elverk, rh-pusher och lite annat som dagen efter följs av ett losstagningsprov i grupp......äääää... nu är det mycket.. väldigt mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback