Det märks..

att det är påsk.. lugnt och fridfullt hemmavid..  igår hmmz... städade hela boendet.. skrubbade balkongen och la på mattan och plockade ut bord och stolar.. åt en riktigt fin påskmiddag så... mätt och rund lade man sig i soffan med påskgodiset.. rap.. kollade lite på tv och så... synd att Modo kvitterade.... grrr.. heja Linköping.. appropå allt annat.. äää..
Förresten... var ju ute och sprang en runda i "höga berg och djupa dalar".. faktiskt en bra runda att springa.. upp och ner som det låter i texten.....

Idag har jag tränat lite styrka.. typ... har varit iväg och shoppat.. blommor, jord och några snygga "dekorationstrattar" till slingerblommorna.. fantastiskt fina.. ska ju snart måla om på uteplatsen... kommer att bli kanonsnyggt när jag är färdig... iallafall så hittades snygga stolar till uteplatsen... men bordet var av aluminium och glasskiva.. det går fetbort!! hoppas på att finna något stort aluminiumbord för i såfall så blir det stolarna i aluminium, 7-positionersfällning och några snygga dynor..
Håller på med maten... blir faktiskt rester idag.. låter kanske inte som en höjdare.. men det blev hur mycket mat som helst över... påskgodis också... :))

Ikväll så visas en ny Wallanderfilm på tv... slappa slappa slappa... blir nog en god påskbakelse till ... slurp..mums... rap...

Hej svejs...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback