Praktiska övningar..

Insatsbana och trafikolycka...det stod på schemat idag.. insatsbanan var tuff.. sju olika stationer, slangdragning, livräddning, håltagning yttertak, rivning innertak, slangkorgsbäring i trappor, losstagning trafikolycka och slangkorgbärning i terräng. Vi körde med pulsklockor mest för att ha en hum och ibland körde vi på tid... när vi tävlade med oss själva.. det var tufft.. nästa vecka ska vi redovisa vad vi har kommit fram till.. vi ska hitta övningar som passar bra för att klara dessa tester och så ska vi praktisera dessa i gymmet.

Efter lunch körde vi insatsövning trafikolycka.... första var bil på fyra hjul och den andra var bil på sida.. vi var lite ringrostiga eftersom det var ett tag sedan vi övade och allt sitter ju inte i ryggraden ännu... det tog trettio minuter för oss att fixa den första bilen vilket var dåligt... ännu sämre gick det med bil på sidan.. vi har inte övat på detta innan och uttag är väldigt svårt.... vågar inte säga hur lång tid det tog men klarar vi att få ut markören imorgon då vi ska öva uttag med bil på tak... inom en timme....... så ska vi nog vara glada...ääää.... eller inte..

Har precis ätit middag.. fläskfilé med vitlöksstekta kantareller och ris.. det var gott... kollade på the Van man också... ganska roande.

Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback