Kvällslarm..

Jobbade natt och det var lugnt fram tills kl. 21,30.... just när Grey´s anatomy gick på tv.. dubbelavsnitt...ingen fara.. jag kollar på söndag istället.. får väl ta och "snegla" lite på det här bondeprogrammet också..

21,30...första larmet... "stort larm...trafikolycka, en skadad.. eventuellt fastklämd".. vi blev uppbackade av Mölndal.. de har trafik 3.. (specialisterna).. väl framme på plats så tog jag fram vår kameran men det visade sig att batteriet var kasst.. vi bytte det i lördags!.. tog några kort med min kamera istället men det var mörkt ute och bilderna blev inte så bra...
Frölunda tog hand om "klippet" med lite hjälp av Mölndal.. personen i bilen satt inte fast men hade ont i nacken.. vi var tvungna att klippa bilen för att få ut den skadade personen och allt gick bra.

Var riktigt törstig när vi kom tillbaka till stationen så jag tänkte fixa lite jordgubbssaft.. men det blidde inte så... äää... står till 95% mellan M, P och D... någon av dessa hade gömt min back.. letade lite men sedan kom nästa larm.... "stort larm.. automatlarm Forbo Forshaga.. jag satte mig där fram på stegbilen och ropade upp LC.. problemet var att jag fick inte fram hela namnet utan det blev något i stil med Fobo... haha.. pinsamt.. iallafall så verkade LC förstå och gav oss information..
Framme på plats så fanns väktaren.. han öppnade upp för oss så att vi kunde köra igenom grinden till branden.. för det var en brand.. inte så stor men ändå..fråga mig inte vad orsaken till branden var.. D hade koll men jag hängde inte med då jag gjorde annat... det rök ganska rejält och det kom även rök längs med dörren.. sa till D att det eventuellt skulle kunna bli en liten "smäll"... och bara någon minut efter så åkte dörren upp och elden tog fart .. visserligen i en tunna men snart brann hela pallen under.. det var L som släckte idag då jag inte åkte med förstabilen.. jag fick en bra bild..alltid något... ;)

Klockan 00,10 gick jag och la mig.. somnade relativt snabbt och vaknade av nattens sista larm.. "Litet larm.. automatlarm, gruppboende..." en inneboende ville troligtvis grilla lite chips...hehe.. och så började det att brinna lite.. personalen hade släckt den lilla branden själv så vi gjorde inte så mycket mer än att bära ut nattduksbordet..

image334
Brand i skjul ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback