Det är mycket nu..

Färjestad ligger under mot Modo.. vilket öde... pust.

Sitter på rummet och funderar på allt vi ska göra denna terminen... uppstarter/avslut, redovisningar, praktiska examinationer, teoretiska examinationer... det är massor denna terminen.
Längtar verkligen tills vi slutar skolan.. ska bli skönt att slippa sitta i detta unkhuset och all körning fram och tillbaka... :(

Idag har vi haft uppstart olycksutredning... prov nästa torsdag... på eftermiddagen hade några i klassen LIA-S seminarium. Det gick bra för alla oss fyra i gruppen.. vi blev godkända på den muntliga redovisningen vilket var bra. Det var dock ingen i min grupp som höll de 20 minutrarna som hade bestämts... tre av oss höll på mellan 14-16 minuter och en höll på i nästan 25 minuter... själv tycker jag att det är bättre att hålla tiden kortare än att köra över. Skönt att detta momentet är över!

Tänkte läsa lite ikväll men det är j-ligt svårt då grannarna jämte har dragit på musik på högsta volym och dessutom spelar innebandy nästan utanför dörren... snacka om respekt för andra... näää.. inte i vår klass.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback